Over De Roeve

Technische experten met jarenlange ervaring, ambitie én passie

Bij De Roeve zetten we als één team alles op alles om de bedrijfscontinuïteit bij onze klanten te versterken dankzij technische diensten voor industrie, beurzen, congressen en events. Doorheen alles wat we ondernemen beogen we een sterke en vergaande samenwerking met onze klanten en maximale autonomie en voldoening bij onze technische experten.

Onze waarom

We bestaan omdat we onze werkondernemers, klanten en partners voldoening of ‘FULFILLMENT’ willen schenken.

Onze pijlers van voldoening

De Roeve wil een oase van inspirerende werkondernemers zijn die de economische continuïteit van haar klanten versterkt.

Wij willen werken aan een omgeving en een klimaat waar mensen zich goed voelen, voldoening vinden in hetgeen ze doen, zich kunnen ontplooien en waarin we als team samenwerken en elkaar ondersteunen.

Als groep ontwikkelen we initiatieven om elkaar en anderen te bezielen in ons vakgebied. Bezieling maakt het verschil in de voldoening die we ervaren en de resultaten die we behalen.

Onze technische experten krijgen de ruimte om autonoom hun taken in te vullen, in mogelijkheden te denken en actie te ondernemen.

We leveren technische diensten die ook effectief werken voor onze klant en de continuïteit mee helpen versterken.

Onze visie

Door onze technische knowhow op een inventieve wijze toe te passen komen we tot de meest effectieve en intelligente oplossingen.

Voor bedrijven die openstaan voor vergaande samenwerking en cocreatie.

Als partner streven we naar langetermijnrelaties door grensverleggend, pragmatisch creatief en wendbaar te werken. We verbinden ons ertoe om te doen wat we zeggen, wat leidt tot een correcte en duurzame samenwerking.

Onze mindset ACT

ACT is de mindset waarmee we elke werkdag starten en afsluiten. Het leidt tot een som van gedragingen die elke technische expert binnen zijn of haar functie toepast. ACT getuigt van een energiek, motiverend en dynamisch karakter, dat voelbaar is in de grote lijnen en de kleine details van onze organisatie. Samen werken we hard aan een aangename en open werkplek, waar verschillende competenties elkaar niet alleen raken, maar ook versterken.

Wordt u onze nieuwe getalenteerde werkondernemer?

Ontdek onze vacatures of solliciteer spontaan, we zijn steeds op zoek naar nieuwe technische experten.

LET’S MEET!