Over De Roeve

Technische functie bij De Roeve? Let’s ACT together!

Het verschil maken met een boeiende technische functie? Bij De Roeve komt u terecht in een dynamische bedrijvengroep die technische diensten levert voor industrie, beurzen, congressen en events. De kracht van onze groep schuilt in de complementariteit van onze specialisaties: samen vormen we één autonoom kenniscentrum waarvan het resultaat sterker is dan de som van de delen. Zo bouwen we al sinds 1991 aan een solide reputatie op de Belgische markt.

De Roeve Industries

Met een technische functie bij De Roeve Industries ontwikkelt u innovatieve en duurzame totaaloplossingen op gebied van industriële productieautomatisering om ondernemingen en hun mensen naar een hoger niveau te tillen. Wat begon met het ontwikkelen van machine-en procesbesturingssystemen is intussen uitgegroeid tot een competentiecentrum dat software, elektriciteit, machinebouw, besturingssystemen, informatica, operational intelligence én planningssystemen feilloos combineert.

Wat doet De Roeve?

Onze vier divisies ontwikkelen intelligente automatiseringsoplossingen, van mechanica en machinebouw, industriële elektrische installaties en toegangscontrolesystemen tot software voor machine- en procesbesturingssystemen en IT-oplossingen voor de industrie. We starten steeds met een uitgebreide analyse, ontwerpen een concept en hanteren een gestructureerde aanpak om uw project tot een goed einde te brengen.

De Roeve Industries transformeert productiebedrijven tot ‘Smart Factory’ of ‘slimme fabriek’. We stellen hierbij steeds de mens centraal en beogen een vergaande samenwerking en cocreatie met de klant. Zo ontwikkelen we samen strategische systemen en structuren op maat die zowel ondernemingen als hun medewerkers klaarstomen voor Industrie 4.0. De smart benefits? Een opmerkelijke optimalisatie van de productieprestaties, efficiëntie én klantenservice.

Met meer dan 25 jaar ervaring staan de technische experten van ons automatiseringsbedrijf klaar om elk productiebedrijf te ondersteunen. Kiest u voor een technische functie bij De Roeve? Dan kunt u mee de continuïteit van bedrijven helpen versterken aan de hand van dringende interventies, systematische uitvoering van kleine taken, periodiek en correctief onderhoud of tijdelijke versterking van een productieteam.

Perdum

Door Perdum er in 2014 bij te nemen, breidden we ons kenniscentrum uit met embedded automation. Met een technische functie binnen Perdum ontwikkelt en bouwt u oplossingen voor de automatisering en besturing van mobiele machines en voertuigen op afstand. We creëren zowel hardware, zoals controllers, HMI, speciale sensoren en joysticks als software voor de stuurlogica, bediening, lokalisatie en autonome besturing van machines. Bovendien realiseren we oplossingen om machines te connecteren met een centraal platform zodat deze optimaal beheerd kunnen worden.

Wat doet De Roeve?

De Roeve XPO

De Roeve XPO is ons buitenbeentje dat zich aan de hand van technische diensten en ondersteuning wil profileren als een van de meest complete spelers in de wereld van beurzen, congressen en evenementen. Spreekt een technische functie binnen De Roeve XPO u aan? Samen bieden we telkens een totaaloplossing op maat, van het kleinste detail tot de complete afwerking, om het merk van onze klanten zoveel mogelijk in de kijker te zetten.

Wat doet De Roeve?

Via boothbacking bieden we de basisdiensten aan voor een succesvolle beurs, congres of evenement. We verzorgen zowel de energievoorzieningen, standverlichting, wateraansluiting als ophangpunten voor trussen en banners.

Ons team bouwt hangende of staande structuren en lichtbruggen uit aluminium als basis voor een stand, voor het plaatsen van verlichting of voor het ophangen van publiciteit.

We ontwerpen, bouwen en plaatsen een volledig gepersonaliseerde booth van vloer, wanden, banners en balie tot licht, geluid en beeld. Iedere stand ziet er exclusief en uniek uit volgens de huisstijl van de klant, maar blijft toch steeds betaalbaar voor elk budget.

Via eventbacking zorgen we voor alle technische en praktische facetten van een beurs, congres of evenement. Zo kan de klant zich ten volle focussen op het concept, de commerciële uitbating en de promotie.

Ook gepassioneerd door automatisatie en techniek?

Solliciteer nu voor een van de technische functies bij De Roeve Industries, Perdum en De Roeve XPO.

ONTDEK ONZE VACATURES