Work @ De Roeve

De Roeve in Lokeren, de ultieme werkplek voor elk technisch talent

Op zoek naar een uitdagende, technische job in een boeiende werkomgeving boordevol kansen? Als bloeiend automatiserings- en installatiebedrijf zijn we bij De Roeve steeds op zoek naar technische profielen om ons team te versterken, van ingenieurs tot technici. Lijkt dat iets voor u? Ontdek snel onze troeven of neem een kijkje naar onze vacatures.

Waarom De Roeve dé plek voor u is

  • aangename en gemoedelijke werksfeer, waar plaats is voor ondernemerschap, autonomie, groei en ontwikkeling
  • gezonde mix van ervaren en jonge medewerkers, die elkaar ondersteunen en verrijken
  • afwisselend en concreet werk met veel verantwoordelijkheden en leermogelijkheden
  • creatie van kansen en zelfs technische jobs op maat i.f.v. ambities en persoonlijke doelstellingen
  • een competitief salarispakket met extralegale voordelen en 12 ADV-verlofdagen
  • kantoren aan de rand van Lokeren, die vlot en filevrij bereikbaar zijn met de wagen
  • financieel stabiele en gezonde groep in volle groei, die openstaat voor vernieuwing en verbetering

Waarom anderen graag bij De Roeve werken

Ik heb bij De Roeve Mechanical altijd vakantiewerk gedaan, met het idee om zoveel mogelijk te leren binnen mijn vakgebied. Hieruit kwam een vaste job met veel variatie, vertrouwen en verantwoordelijkheid. En dat motiveert mij na 8 jaar nog steeds.

Sen Viaene (28)Mechanic Technician

Bij De Roeve wordt de ondernemer in jezelf gestimuleerd. Iedereen op zijn eigen tempo en rekening houdend met de persoonlijke interesses. Je krijgt de vrijheid om creatieve oplossingen te zoeken voor de technische uitdagingen van onze klanten. Maar je bent ook van A tot Z verantwoordelijk voor deze oplossingen. Er wordt aandacht besteed aan het zich goed voelen binnen de organisatie. Dit komt de persoonlijke groei ten goede maar ook onze klanten hebben baat bij dit positief gevoel.

Mathias van weyenberg (40) – Business Unit Manager

De Roeve is mijn eerste werkgever na mijn studies. Zij boden mij een afwisselende job aan in een snel groeiend en gezond bedrijf. Vanaf het eerste project leerde ik veel van mijn toffe collega’s, zodat de klanten tevreden konden terugblikken op de constructieve samenwerking.

Jorgen Hanssens (25)Assistant Project Engineer

Bij De Roeve Industrial IT, m’n eerste werkgever, kreeg ik de kans aan tal van projecten te werken. Als ervaren projectingenieur ben ik nu verantwoordelijk voor het uitdenken, uitwerken en ondersteunen van oplossingen voor onze klanten. Ik hou nog steeds van de dynamiek en de no-nonsense attitude!

Wannes De Vriese (35)Lead Engineer

Bij De Roeve Automation is het mogelijk om op een zeer zelfstandige manier projecten uit te voeren. Er worden voortdurend inspanningen gedaan om mee te zijn met de laatste stand van de techniek, waardoor er altijd nieuwe uitdagingen opduiken, het wordt niet saai. Door de jaren heen ben ik al in veel bedrijven op bezoek geweest en tot nu toe is er geen enkel waarvan ik dacht: “Dat lijkt me hier aangenamer werken te zijn dan bij De Roeve!”. Waarom zou ik dan veranderen?

Wim Helsen (57)Project Leader

Want to join our team?

We zijn altijd opnieuw op zoek naar technische talenten die mee het verschil helpen maken voor bedrijven over heel België.

ONTDEK ONZE TECHNISCHE JOBS