Work @ De Roeve

De Roeve in Lokeren, de ultieme werkplek voor elk technisch talent

Op zoek naar een uitdagende, technische job in een boeiende werkomgeving boordevol kansen? Als bloeiend automatiserings- en installatiebedrijf zijn we bij De Roeve steeds op zoek naar technische profielen om ons team te versterken, van ingenieurs tot technici. Lijkt dat iets voor u? Ontdek snel onze troeven of neem een kijkje naar onze vacatures.

Waarom De Roeve dé plek voor u is

  • aangename en gemoedelijke werksfeer, waar plaats is voor ondernemerschap, autonomie, groei en ontwikkeling
  • gezonde mix van ervaren en jonge medewerkers, die elkaar ondersteunen en verrijken
  • afwisselend en concreet werk met veel verantwoordelijkheden en leermogelijkheden
  • creatie van kansen en zelfs technische jobs op maat i.f.v. ambities en persoonlijke doelstellingen
  • een competitief salarispakket met extralegale voordelen en 12 ADV-verlofdagen
  • kantoren aan de rand van Lokeren, die vlot en filevrij bereikbaar zijn met de wagen
  • financieel stabiele en gezonde groep in volle groei, die openstaat voor vernieuwing en verbetering

Waarom anderen graag bij De Roeve werken

De Roeve is mijn eerste werkgever na mijn studies. Zij boden mij een afwisselende job aan in een snel groeiend en gezond bedrijf. Vanaf het eerste project leerde ik veel van mijn toffe collega’s, zodat de klanten tevreden konden terugblikken op de constructieve samenwerking.

Jorgen Hanssens (27)Project Engineer

De Roeve biedt een unieke kans om in een multi gedisciplineerd team mee te werken aan projecten die het verschil maken. Persoonlijke vaardigheden worden hier samen met ervaren collega’s uitgebreid en aangescherpt.

Michiel Hellemans (25)Assistent Project Engineer

Bij De Roeve wordt de ondernemer in jezelf gestimuleerd. Iedereen op zijn eigen tempo en rekening houdend met de persoonlijke interesses. Je krijgt de vrijheid om creatieve oplossingen te zoeken voor de technische uitdagingen van onze klanten. Maar je bent ook van A tot Z verantwoordelijk voor deze oplossingen. Er wordt aandacht besteed aan het zich goed voelen binnen de organisatie. Dit komt de persoonlijke groei ten goede maar ook onze klanten hebben baat bij dit positief gevoel.

Mathias van weyenberg (42)Business Unit Manager

Bij De Roeve Automation is het mogelijk om op een zeer zelfstandige manier projecten uit te voeren. Er worden voortdurend inspanningen gedaan om mee te zijn met de laatste stand van de techniek, waardoor er altijd nieuwe uitdagingen opduiken, het wordt niet saai. Door de jaren heen ben ik al in veel bedrijven op bezoek geweest en tot nu toe is er geen enkel waarvan ik dacht: “Dat lijkt me hier aangenamer werken te zijn dan bij De Roeve!”. Waarom zou ik dan veranderen?

Wim Helsen (59)Project Leader

Bij De Roeve vind ik een rust die ik in vorige jobs niet vond. Dat komt door de mensen hier. De collega’s zijn altijd bereid om te helpen en hebben hun ervaring klaar als back-up. Er is ook voldoende ondersteuning en begeleiding om te kunnen groeien.  Ik kan bij De Roeve terecht met mijn ideeën, ambities en voorstellen om dingen te verbeteren. Tot slot vind ik dat iedereen bij De Roeve betrokken en positief meewerkt aan projecten. Samen vormen we een stevige structuur met vooral vertrouwen en respect voor elkaar.

Astrid Heyrman (29)Assistent Project engineer

Want to join our team?

We zijn altijd opnieuw op zoek naar technische talenten die mee het verschil helpen maken voor bedrijven over heel België.

ONTDEK ONZE TECHNISCHE JOBS