Waarom De Roeve?

Denk jij na over wat je kunt toevoegen?

DE ROEVE

Groot genoeg om je uit te dagen,

Klein genoeg om je persoonlijk te benaderen.

Op deze site geen vacatures. Wij geloven niet dat we jouw talenten in een hokje moeten plaatsen. Jouw kennis, vaardigheden, ervaring, affiniteit en ideeën zijn ons vertrekpunt.

De Roeve is een gezonde bedrijvengroep waarvan de onderdelen elkaar versterken. Kiezen voor De Roeve betekent dat je kiest voor een ‘uit de kluiten gewassen’ KMO. Dit kenmerkt de cultuur en sfeer binnen ons bedrijf. We zijn wendbaar en spelen flexibel in op de noden van onze 4 markten. Bovenal staan we dicht bij onze eigen mensen. En dichtbij de klant!

Voordelen van het werken bij een KMO

  • Je doet in korte tijd veel ervaring op
  • Je bent geen nummer
  • Meer greep op projecten, minder interne regeldruk
  • Je krijgt sneller meer verantwoordelijkheid
  • Je leert efficiënt werken
  • Werkzekerheid

Ondernemer zijn van je eigen talenten

Werkondernemers kennen hun toegevoegde waarde.

Wij gaan ervan uit dat jij als geen ander weet wat je kan, wilt en welke rollen en taken bij je passen. Dat sluit soms aan bij bestaande functies, maar misschien niet helemaal.

Wij begrijpen dat een functie ontstaat naarmate jij je unieke kwaliteiten optimaal benut.

We geloven dat een ondernemende ingesteldheid bijdraagt tot de voldoening die je kan halen uit je job en geven je hiervoor de autonomie die bij je past. Dit is de kern van ons welzijnsbeleid.

In welke mate wil jij invloed hebben op hoe je de taken uitvoert? Vertel het ons! Wij gaan na hoe we in jouw behoefte kunnen voorzien.

Authenticiteit waarderen we dus als geen ander. Als bedrijf sluiten we niemand uit. Met jou zoeken we naar de optimale balans tussen je welzijn en je rendabiliteit binnen de economische realiteit van dit moment.

Matchen jouw persoonlijke competenties met onze noden als bedrijf?

Geïnteresseerd? En wil je weten hoe je werkondernemer wordt?

Meld je aan voor een oriënterend gesprek!