Werken bij De Roeve?

Technisch-ondernemerschap

DE ROEVE

Jouw partner in het realiseren van je technisch-ondernemerschap.

Na het recordjaar 2021 is het aantal investeringen in de Tech sector in Europa flink gedaald. “Bedrijven moeten het dit jaar met 19 miljard dollar minder doen”, horen we onder meer bij BNR radio.

Juist in tijden van verandering is investeren in technisch ondernemerschap volgens ons een heel goed idee. Technische ondernemers komen vaak met de meest creatieve oplossingen voor actuele uitdagingen.

Heb jij een oplossing voor een typische uitdaging van deze tijd? Beschik je over het talent, het netwerk en bovenal de goesting om je vleugels uit te slaan en een eigen onderneming te starten in dit veeleisende klimaat? Zoek je een betrouwbare zakenpartner? Eén met veel ervaring als technologisch ondernemer? Die bovendien bereid is om samen met jou het ondernemersrisico te dragen?

DE ROEVE

Groot genoeg om je uit te dagen,

Klein genoeg om je persoonlijk te benaderen.

Samen ondernemen, het zit in onze genen!

Koen, CEO van DE ROEVE, trekt al meer dan 30 jaar ondernemers aan met visie op technologische uitdagingen. Op deze manier is De Roeve uitgegroeid tot een veelzijdige en samenhangende bedrijvengroep waarvan de onderdelen elkaar inspireren en versterken.

Ondernemerschap zit dus in ons DNA, net als passie voor techniek en het duurzaam bundelen van krachten. Het kenmerkt niet alleen onze merknaam. Het typeert ons als werkgever en partner.

Ook jij kunt als ondernemer bij De Roeve beginnen. Je hebt dan het voordeel van een betrouwbaar vangnet, onmiddellijke naamsbekendheid en de kruisbestuiving met onze competentiecentra.

Ons succes steunt op 3 pijlers:

DRIVE

SAMENWERKING

INNOVATIE

Drive

We starten met het verschil dat jij wil maken in de wereld, jouw unieke bijdrage door de combinatie van jouw technisch talent en je visie op een actueel probleem.

Het is belangrijk om je missie helder te krijgen en dit kort en bondig vast te leggen, zodat het kan dienen als kompas bij het maken van keuzes. Wanneer het ondernemen niet zonder moeite gaat fungeert het als brandstof om vol te houden.

We zetten in op de validatie van jouw ideeën om te komen tot een sterk business model.

We zijn transparant over de kosten en de opbrengsten van je ondernemerschap. Dat je deelt in de winst is een evidentie, dat je mee risico draagt ook.

Samenwerking

We houden de belangen van beide partijen helder voor ogen. Je staat er nooit alleen voor en je hebt een solide klankbord bij het realiseren van je ambities.

Ons aanbod gaat verder dan het faciliteren van de praktische kant die nu eenmaal hoort bij het runnen van een bedrijf. Zo hebben we een visie op industriële (productie)problemen binnen een circulaire economie en helpen we je een duurzaam antwoord te vinden op de vragen van je klanten.

Met onze naam ėn met toegang tot maar liefst vier markten dragen we actief bij aan de continuïteit van je onderneming.

Omdat onze merknaam op elk van deze markten stevig gevestigd is in Vlaanderen en in sommige regio’s over de grens is je startpositie als technisch ondernemer ongekend gunstig!

Citaat Maurice

‘Het was voor mij een verademing om tegenover iemand te zitten die me vroeg: “Wat wil jij?” “Het sparren met Koen over mijn ideeën voelde meteen als een samenwerking, niet als een onderhandeling’

Innovatie & Duurzame Ontwikkeling

Voor technologische ontwikkeling en support binnen een industriële context kun je terugvallen op de vier competentiecentra binnen onze groep. Elk competentiecentrum volgt de laatste technologische ontwikkelingen op de voet.

Technisch-ondernemerschap

Mechanical

Technisch-ondernemerschap

Automation

Technisch-ondernemerschap
Industrial IT
Technisch-ondernemerschap

Electrical Installations

Als groep blijven we elkaar inspireren en denken we mee aan slimmere en meer duurzame oplossingen voor je klanten, zelfs ná de ingebruikname van je product of technologische oplossing, zodat alles wat van waarde is, ook zolang mogelijk waarde behoudt. Dit helemaal in lijn met het gedachtengoed van een circulaire economie.

We dragen mogelijkheden aan om je bedrijfsvoering en je productontwikkeling verder te optimaliseren en je groei te bestendigen.

Ambitieuze ondernemers zijn welkom bij ons!

5 redenen om je onderneming in te bedden bij De Roeve:

  • Je start met een ijzersterke naam, een goede reputatie en direct toegang tot maar liefst 4 markten
  • Je ontvangt de nodige financiële support om te kunnen starten
  • Je beschikt over onze volledig uitgeruste kantoor- en werkruimtes, alsook onze faciliterende diensten op het vlak van administratie, HR en IT
  • Je kunt terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring op vlak van ondernemerschap en bieden je dus een ervaren klankbord
  • Je maakt gebruik van de technische expertise van onze 4 competentiecentra die je kunnen helpen bij de uitwerking van je ideeën.

Als gevestigd technisch bedrijf praten wij jouw taal!

Hoe pakken we het aan?

  • Het proces begint bij het opstellen van een sterk businessplan
  • We bespreken alle facetten van ‘samen ondernemen’, maken hierover afspraken en leggen deze vast
  • We starten, volgen op en sturen bij waar nodig

Een win-win!

We bieden je: een eerlijke en transparante samenwerking, de mate van ondersteuning nodig voor je bedrijfsvoering en een wisselwerking met onze competentiecentra zodat jouw technisch talent en bedrijf floreert.

Over verstandig ondernemen gesproken. We brengen het beste van onze twee werelden samen: bewezen kwaliteit en nieuw -nog onbenut- potentieel!

Citaat Jan

Toen ik Koen vertelde van de nieuwe mogelijkheden in het zich snel ontwikkelende domein van Thermoplastische composieten, zei hij “Waarom beginnen we niet iets samen?” En zo is Agesia gestart.’