Onze werkondernemers

Zie jij jezelf als werkondernemer in de wereld van…

Geautomatiseerde industriële systemen?

Mechanica, Automatisatie, Elektrische installatie, Industriële Informatica! Al deze domeinen behoren tot onze focus.

De meeste van onze collega’s zijn technici actief op het vlak van engineering, softwareontwikkeling en montage.

Je onderscheidt ons gemakkelijk van andere spelers op de industriële markt. Vakkennis dragen we hoog in ons vaandel en daarom organiseren we ons in competentiecentra. Hierdoor houden we onze expertise op het hoogste niveau.
Qua benadering herken je ons meteen. We zijn eenvoudig bereikbaar en aanspreekbaar. Dit geldt voor elk niveau in onze platte organisatie. We schakelen gemakkelijk tussen de nauw samenwerkende teams. En onze klant kent de betrokken specialisten bij het project. Service is onze grootste troef!

Onze toepassing vind je in de maak- en procesindustrie waarvoor we als one-stop-shop acteren en zowel de mechanica, de elektrische installaties en de besturingssystemen ontwikkelen, bouwen en implementeren. Bovendien maakt ons team Industrial IT de brug tussen de productievloer en het management niveau met applicaties die informatie tussen beide uitwisselen en het inzicht vergroten.

Onze mensen kiezen bewust voor een loopbaan binnen de proces- of maakindustrie. Maar ze hebben een nood aan variatie. Ze beproeven hun talenten graag bij diverse bedrijven in uiteenlopende takken van de industrie. Projectmatig werken spreekt hen daarom aan. Ze zijn graag van A tot Z betrokken bij een project. Ze zien het resultaat van hun creatieve inspanning als oplossing werken voor de klant.