Wat doet De Roeve?

Zie jij jezelf als werkondernemer in de wereld van…

Onze werkondernemers
Onze werkondernemers
Onze werkondernemers

Wat wij bieden

Op het vlak van engineering begint een ontwikkeltraject met een rol als Junior of Assistent Project Engineer. Jouw bijdrage aan een project wordt steeds duidelijker naarmate je zelfstandiger leert opereren. Vaak tekenen je voorkeuren zich in deze fase af. Hiermee houden we zoveel mogelijk rekening zodat jij je kan ontwikkelen in de richting die je het meeste ligt.

Gemiddeld genomen duurt het wel wat jaren tot je uitgroeit tot een ervaren Project Engineer. Daarna heb je de optie om door te groeien naar Lead Engineer of Projectleider. Een Lead Engineer kiest voor de technische lead van projecten. Een Projectleider vindt dan weer de beheersmatige kant van een project het meest aantrekkelijk.

Met je competenties groeit ook je salaris. Wij maken er een punt van om iedereen correct te belonen in functie van prestatie en de verhoudingen binnen een team. Voor de salariëring volgen we diverse benchmarks op de voet.

Binnen het domein van Mechanica en Industriële Elektrische Installaties is de variatie aan keuze legio. Kies je voor het vak van installateur, lasser monteur, elektrotechnicus of word je graag aangesproken op je creatieve ideeën als ontwerper? Als installateur voer je werken uit -op puur elektromechanisch vlak- aan nieuwe of bestaande industriële machines en/of installaties. Terwijl een ontwerper begint met een blanco blad…

In de huidige markt varieert de beloning van een Industriële Elektrotechnieker of Elektromechanieker sterk. Wij volgen een gezonde en houdbare koers waarbij je op uurbasis wordt beloond. Naargelang je vakkennis, relevante werkervaring en je houding op de werf.

Desgewenst groei je door naar werkvoorbereider. Als rechterhand van de projectleider zorg jij dat een project uitgevoerd kan worden. Als Projectleider draag je de verantwoordelijkheid over middelen, mensen en materiaal.

In de wereld van beurzen en congressen loop je eerst mee op de vloer om het vak van technieker te leren. Je leert hoe tijdelijke stroomverdelingen in hallen worden aangelegd en (de)monteert tijdelijke verlichting in stands (met plug-play materiaal). Heb je aanleg voor een leidinggevende rol dan groei je wellicht door naar meewerkend voorman. En, op een wat langere termijn, voel je misschien wel wat voor de functie van werkvoorbereider.

In België ontvang je als technieker en meewerkend voorman een uurloon.

In Nederland betalen we je, ongeacht je rol, een maandloon gebaseerd op een 38-urige werkweek.

DE ROEVE

Groot genoeg om je uit te dagen,

Klein genoeg om je persoonlijk te benaderen.

Meewerken aan ons succesverhaal?