Wat doet De Roeve?

Technische experten met jarenlange ervaring, ambitie én passie

Bij De Roeve zetten we als één team alles op alles om de bedrijfscontinuïteit van onze industriële klanten te versterken. Automatisatie, elektrische installatie, industriële informatica, mechanica en de wereld van beurzen en evenementen! Al deze domeinen behoren tot onze focus. De meeste van onze collega’s zijn technici actief op het vlak van engineering, softwareontwikkeling en montage.

Doorheen alles wat we ondernemen beogen we een sterke en verregaande samenwerking met onze klanten en maximale voldoening bij onze technische experts.

Zie jij jezelf als werkondernemer in de wereld van…

Wat doet De Roeve?
Wat doet De Roeve?
Wat doet De Roeve?

Wat wij bieden

Op het vlak van engineering begint een ontwikkeltraject met een rol als Junior of Assistent Project Engineer. Jouw bijdrage aan een project wordt steeds duidelijker naarmate je zelfstandiger leert opereren. Vaak tekenen je voorkeuren zich in deze fase af. Hiermee houden we zoveel mogelijk rekening zodat jij je kan ontwikkelen in de richting die je het meeste ligt.

Gemiddeld genomen duurt het wel wat jaren tot je uitgroeit tot een ervaren Project Engineer. Daarna heb je de optie om door te groeien naar Lead Engineer of Projectleider. Een Lead Engineer kiest voor de technische lead van projecten. Een Projectleider vindt dan weer de beheersmatige kant van een project het meest aantrekkelijk.

Met je competenties groeit ook je salaris. Wij maken er een punt van om iedereen correct te belonen in functie van prestatie en de verhoudingen binnen een team. Voor de salariëring volgen we diverse benchmarks op de voet.

Binnen het domein van Mechanica en Industriële Elektrische Installaties is de variatie aan keuze legio. Kies je voor het vak van installateur, lasser monteur, elektrotechnicus of word je graag aangesproken op je creatieve ideeën als ontwerper? Als installateur voer je werken uit -op puur elektromechanisch vlak- aan nieuwe of bestaande industriële machines en/of installaties. Terwijl een ontwerper begint met een blanco blad…

In de huidige markt varieert de beloning van een Industriële Elektrotechnieker of Elektromechanieker sterk. Wij volgen een gezonde en houdbare koers waarbij je op uurbasis wordt beloond. Naargelang je vakkennis, relevante werkervaring en je houding op de werf.

Desgewenst groei je door naar werkvoorbereider. Als rechterhand van de projectleider zorg jij dat een project uitgevoerd kan worden. Als Projectleider draag je de verantwoordelijkheid over middelen, mensen en materiaal.

In de wereld van beurzen en congressen loop je eerst mee op de vloer om het vak van technieker te leren. Je leert hoe tijdelijke stroomverdelingen in hallen worden aangelegd en (de)monteert tijdelijke verlichting in stands (met plug-play materiaal). Heb je aanleg voor een leidinggevende rol dan groei je wellicht door naar meewerkend voorman. En, op een wat langere termijn, voel je misschien wel wat voor de functie van werkvoorbereider.

In België ontvang je als technieker en meewerkend voorman een uurloon.

In Nederland betalen we je, ongeacht je rol, een maandloon gebaseerd op een 38-urige werkweek.

Meld je aan voor een oriënterend gesprek!

We bestaan omdat we onze werkondernemers, klanten en partners voldoening of ‘FULFILLMENT’ willen schenken.

Onze pijlers van voldoening

De Roeve wil een oase van inspirerende werkondernemers zijn die de economische continuïteit van haar klanten versterkt.

Wij willen werken aan een omgeving en een klimaat waar mensen zich goed voelen, voldoening vinden in hetgeen ze doen, zich kunnen ontplooien en waarin we als team samenwerken en elkaar ondersteunen.

Als groep ontwikkelen we initiatieven om elkaar en anderen te bezielen in ons vakgebied. Bezieling maakt het verschil in de voldoening die we ervaren en de resultaten die we behalen.

Onze technische experten krijgen de ruimte om autonoom hun taken in te vullen, in mogelijkheden te denken en actie te ondernemen.

We leveren technische diensten die ook effectief werken voor onze klant en de continuïteit mee helpen versterken.

Onze visie

Door onze technische knowhow op een inventieve wijze toe te passen komen we tot de meest effectieve en intelligente oplossingen.

Voor bedrijven die openstaan voor vergaande samenwerking en cocreatie.

Als partner streven we naar langetermijnrelaties door grensverleggend, pragmatisch creatief en wendbaar te werken. We verbinden ons ertoe om te doen wat we zeggen, wat leidt tot een correcte en duurzame samenwerking.

de roeve is een sterke bedrijvengroep die al sinds 1991 technische diensten levert in de wereld van geautomatiseerde industriële systemen.

Word jij onze nieuwe getalenteerde werkondernemer?

Ontdek onze profielen, we zijn steeds op zoek naar nieuwe technische experten.

LET’S MEET!